vorige volgende

gekrenkt


klik op foto... enz.
Lieffie, 05 Mrt
gekrenkt, wat moet je doen als je er achter komt dat je partner in je lange relatie met haar er vanaf het begin meerdere sexrelaties voor je verborgen heeft gehouden en je in je diepste van je hart gekrenkt bent. Dat je er achter komt dat je je gebruikt voelt en en zonder enig respect behandeld bent. Hoe moet je hier mee verder leven????????????

Emmepem, 05 Mrt
Om te beginnen gewoon blijven ademhalen, en vooral geen energie stoppen in dat gekrenkt voelen want waar je energie in stopt wordt alleen maar meer... Tijd voor een beetje spiegelogie dus! xxx Emmy

Tommy
, 05 Mrt
Ik ben het eigenlijk......wel met Emmy eens. En je zou er een punt achter kunnen zetten natuurlijk. Maar gekrenktheid en zo is energieverspilling als je het te lang volhoudt. Als je er vanuit gaat dat je elkaar op dit gebied kunt vertrouwen in een relatie dan is dat prima. Maar dat houdt tegelijkertijd in dat dat vertrouwen beschaamd kan worden. Vreugde zou lang zo leuk niet zijn als er geen verdriet was. En dus hoop ik dat je in een eventueel volgende relatie net zo onbevangen kunt beginnen als in deze. Als je wantrouwend of jaloers wordt door dit soort dingen, dan heb je dubbel verloren.
Jezus...ik lijk dominee Gremdaat wel!

Abigail, 05 Mrt
Ontboezeming 1: Toen mijn relatie op een soort gelijke wijze maar dan heel anders, eraan ging, moest ik eerst even huilen en bloeide daar na op als nooit tevoren. Ik kan wel zeggen dat het leven er alleen maar op vooruit is gegaan, hoe leuk het toen ook was, nu is het beter en Jochemberg heeft vast ook nog een wijsrijm in petto..toch?

Emmepem, 05 Mrt
Ik hou van Dominee Gremdaat čn van Emmy! Je hebt wel gelijk Tommy, maar toen ěk in dat soort shit zat had ik niks aan wie of wat voor goedbedoelde opmerkingen dan ook. Het duurde gewoon even en toen merkte ik dat het leven toch zijn gang gaat, ook al wilde ik het niet. En het is er niet slechter op geworden, wel anders, dat wel. Dus nu even voor Lieffie: vertrouw nooit meer iemand, behalve jezelf ;- Wat een trut zeg !

Jochemberg, 06 Mrt
weinig er varing op dit gebied toen ik 27 was kreeg ik pas een relatie . en enkel voor de sex . daarna 2 weken in de bijlmer samen gewoond . ging niet goed . toen mijn vrouw leren kennen (19 jaar terug ) en na 14 dagen vroeg ik haar ten huwelijk . lange tijd had ik het idee dat ik inwoner was, maar na een anderhalf jaar ging dat gevoel ook weg . ik zou best eens vreemd willen maar dan kom ik er niet meer in zecht mijn vrouw . we hebben nog nooit ruzie gehad of op elkaar schelden, en ik vertrouw mijn vrouw in alles . als ze vreemd zou gaan door mijn onvermogen en is er eerlijk in, heb ik er geen moeite mee . dit is ons contrast . en door te vertrouwen en weten van elkaar wat je aan elkaar heb ben ik nog steeds gelukkig met mijn vrouw . vertrouwen , praten en acsepteren tot een grens is berijkt .