vorige volgende

asociaal


klik op foto... enz.
Moesasji 26 Jul
Button
Ik heb vandaag om een button gevraagd van nobodyhere, het lijkt me wel geinig. Vroeger droeg ik diverse buttons. Tegen de bom en van de popgroep doe maar e.a.

Buikje, 26 Jul
ik vind nog steeds
dat het een beetje asociaal overkomt, zo'n button met ''nobody's friend'' erop. Ik heb zelf 1 button en die zegt ''gaan met die banaan''.

Moesasji, 26 Jul
stoer
Het is wel stoer eigenlijk! Ik vind dat het weer eens tijd wordt voor het dragen van buttons. Lekker retro, zo jaren 80. Nu zeker omdat het CDA weer in het zadel zit.

Emmepem, 26 Jul
Asociaal...
Zo had ik het nog niet bekeken!
Eigenlijk vind ik het wel een slimme zet, straks weet Jogchem mooi hoe een hoop ''gasten'' van hem er uit zien...

Emmepem, 26 Jul
Even nagedacht...
Waarom vind je het eigenlijk asociaal?
Er zijn mensen die geen vrienden hebben, best sneu eigenlijk...

Elisa, 26 Jul
eens
ik ben het geloof ik eens met buikje. zo'n button is toch iets waar je je mee profileert, en als je dan gaat uitvergroten dat je niemands vriend bent, lijkt het alsof je dat jouw manier van leven is. dat je daar trots op bent. dat jij dat bent. dat je niet eens een vriend wil, dat je daar helemaal niet open voor staat. maar wie staat er nu niet open voor een vriend? ja, tuurlijk zijn er mensen die geen vrienden hebben, en dat is verschrikkelijk jammer, maar die mensen lopen waarschijnlijk niet met zo'n button op door de stad. wil niet iedereen, als ie echt heel eerlijk is, toch ergens een vriend? als is het een insect. of jogchem!

Buikje, 26 Ju
voor mensen
die deze site niet kennen, kom je met zo'n button toch gewoon over alsof ''nou, jou wil ik niet kennen, hou jij je bek maar..'' En geef toe: zo zijn wij toch niet.

Elisa, 26 Jul
Ja!
zo is het! (ps: wil jij mijn vriendje zijn?)

Buikje, 26 Jul
krijg ik
dan een button met ''Elisa's Friend'' erop?

Elisa, 26 Jul
wat
mij betreft wel hoor!