vorige volgende

liefde


Klik op foto... enz.

Antigram, 04 Jul 22:52
Wat kan liefde toch gemeen zijn.
Ik heb dit weekeinde mijn eerste conflict gehad met mijn vriendin. Bij het uitpraten kwam nog meer naar boven. Ik heb het gevoel dat ik haar nu minder vertrouw en dat haar woorden minder waard zijn. Dit mag toch niet gebeuren. Het is zo'n lief meisje en ik wil haar niet kwijt. Ik praat en ik jank wat af. Het was schikken, moet ik je zeggen. Hoort erbij zeggen ze. Ik vind er niets aan.

Marlies, 04 Jul 23:16
vuur aan houden
vergt af en toe nieuw hout hakken, brandstof aanslepen,bij tijd en wijle poken. tis niet anders.

Antigram, 04 Jul 23:30
Hoe simpele logica mij help! Dank je. Ik overwin het wel, maar van werken word je moe, al geeft het resultaat je wel voldoening.

Gullit, 04 Jul 23:23
is het liefde
of leven dat gemeen is? misschien is liefde wel de enige kracht tegen de gemeenheid van het leven... maar of het liefde is, is de vraag... praktisch: wat kwam er boven en bij wie? vertrouwen geef je... stokkerd, zie helder!

Marlies, 04 Jul 23:29
broer
ik hou van je. en van het leven en van de liefde en zelfs van de gemeenheid omdat die er nou eenmaal bij schijnt te horen.

Antigram, 04 Jul 23:34
Bij mij kwam naar boven dat zij achter dingen staat waar ik helemaal niet achter sta. Niet iets politieks of zoiets, maar over het geven van liefde binnen een vriendschap. Daar kon ik niet helemaal bij. En okee, ik ben bang dat ik haar minder vertrouwen kan geven nu ik dit weet. Maar zij gaat aan haar standpunt werken.

Kreeft, 04 Jul 23:47
haar woorden minder waard? zij is wie ze is en jij bent wie je bent, respect, leven en laten leven en in goede vriendschappen kan heel veel, zonder enige bijbedoelingen....

Gullit, 05 Jul 00:08
zou ik het nog iets concreter willen horen, kameraad stok! ik zit op het puntje van mun toetsenbord... 'geven van liefde binnen een vriendschap'? wat zij, wat jij? zij gaat werken; jij niet?