vorige volgende

bijzonder


Klik op foto... enz.

Marlies, 20 Jul 20:35
blind
heb net barf naar de trein gebracht. t was een mooi weekend waarin veel verteld en gelachen is. naast indrukwekkende momenten want zonder puttekijkers werden ook iets precairder onderwerpen aangesneden. op de pont terug naar waar de auto stond hing ik een beetje in een dagdroom na te genieten. vraagt er iemand vlakbij mijn oor of hij wel op de goeie boot staat naar de hagedoornweg. ik antwoord bevestigend en er ontstaat een gesprekje over waar hij naartoe moet. het is een aangenaam ogende 40 ger. zegt ie opeens kind tegen me! ik kijk hem lachend aan en merk dan pas dat ie blind is. heb het maar zo gelaten. moest wel erg aan een van de eerste diggies denken.(er zijn weer nieuwe)

Kreeft, 20 Jul 20:41
oooooo
was barf bij jou! wat leuk!! grappig die man, hij mag wel oppassen dat ie niet uit de boot stapt dan ;)

Emmy, 21 Jul 00:38
Een bijzonder mens.
Dat ben jij. Zo is dat.

Marlies, 21 Jul 01:39
lief
van je! bij ons thuis werd altijd ''heel bijzonder'' gezegd als we niet wisten wat we ergens van vonden.

Kreeft, 21 Jul 02:12
prachtig
:) heel bijzonder ;)

Barfly, 21 Jul 01:52
en barff
éénmaal op de trein en uit het zicht heeft daar nog is goe zitten snotteren. Bedankt marlies dat ik eindelijk kon gaan, uw voortdurend gezing en gefluit nog ni te nauw gesproken over uw gezeur, pffffff zeg!!

Kreeft, 21 Jul 01:58
wow
barf back in town...

Marlies, 21 Jul 02:02
bij mij nu ook tranen
van het lachen! mafketel!

Vrolijkstipje, 21 Jul 11:19
ik weet nooit of ik
lachen moet of huilen het lucht allebij op.Maar vond het reuze gezellig hoor!!!!Wat een feest zou dat geven allemaal bij elkaar.Zo verschillend en zo vertrouwd zeg ik altijd maar weer.Tot de volgende keer maar weer.

Humanoid, 21 Jul 13:23
hebbu
niet gezien. terwijl u ergens om de hoek schijnt te zitten.

Henger, 21 Jul 14:48
ja, stip moest werken
ik niet ik werk nooit.Maar ja, moest wel mee he?Ik werk nooit met stip mee ik werk er altijd tegen .Maar op de èèn of andere manier vindt ze dat wel prettig.Houdt de boel in evenwicht.